BangerLands 3

BangerLands3

Бангерландс 3-Меѓупланетарна Ебена Игра

Бангерландс 3 е пародија на порно играта, и како што сугерира името, се базира на играта Граничлендс 3. Исто како и во оригиналната игра, дејството на оваа порно пародија се одвива на повеќе планети. Иако заплетот изгледа многу како во оригиналното издание, Линијата за парцели 3 На Бангерланд беше модифицирана тука и таму за да се приспособат на некои диви секс сцени. Јас не одам да ја расипам заговор за вас, бидејќи ова е еден од оние неколку онлајн секс игри кои може да се игра не само за топла секс сцени, но исто така и за приказната. Можете да прочитате повеќе за играта во следните параграфи од нашата нова Бангерландс 3 преглед.

Акција и Секс Во Бангерландс 3

Исто како и во оригиналната игра, Бангерландс 3 ви дава шанса да играте како повеќе карактери. Графиката и создавањето на ликот се зачудувачки слични во оваа порно пародија во споредба со оригиналот. Ќе се чувствувате како играта е создадена од страна на истите програмери. Не би ме изненадило ако неколку програмери станат нечесни и ја издадоа оваа порно верзија на играта како забавна страна што ја прават на работа. Сепак, постојат некои работи кои се разликуваат од оригиналната игра. Главната работа е дека еден карактер е травестит. Јас нема да ви кажам кој е тоа, бидејќи откривањето на нејзиниот огромен дик е сосема изненадување во заговор линија на играта.

И во случај да се прашувате дали ќе ги ебете близнаците, одговорот е да. Има сцена во која ќе имаш тројка со Трој и Тајрин Калипсо. Други секс сцени вклучуваат понижувачки групно удирање во бар на луда планета, некои одлични пушења и јавање, и многу кучешки стил. Графиката е неверојатна. Оваа игра е изградена во ХТМЛ5 и сите ликови имаат одговорни делови од телото и неверојатни движења. Ќе одам дотаму што ќе кажам Дека Бангерландс 3 е една од најдобрите порно игри пародии на интернет во моментов.

Преглед На Добрите

  • Пародија На Добра Порно Игра
  • Одлична Графика
  • Некои Луди Секс Сцени
  • Транс Знак

Преглед Лошите Страни

  • Оригиналната Парцела Линија Е Изменета

Повеќе Страници Слични На BangerLands3

Приказ На Повеќе Игри
Посета BangerLands3