WorldofWhoreCraft

worldofwhorecraft.tv

Ако сте во потрага напред за неверојатна средновековна секс игра интеракција и игра, комбинација на монументалната големина на секс луд Орки и целосна дебилност на луѓето што оди под Името Светот на Курва Занает е мора да се обиде.

Фановите на Ворлд Оф Воркрафт ќе бидат среќни да се сретнат со таква прекрасна пародија игра, која во овој случај не е само за авантурите и митовите, суштества кои се воини и истражувачи. Оваа игра е уште поинтересна, бидејќи исто така вклучува многу секси работи, и бројни прекрасни младенците чија откаченост може да ве зачуди. Фантазија порно акција и некои неверојатни непредвидлив достоен приказна линии со ѕвездени илустрации кои се многу лесно на очите се само некои од работите што може да се очекува тука. Уживајте во сето ова додека ја контролирате акцијата, давајќи ви улога на порно режисер.

Предностите на игри започне со процесот на поставување што е многу едноставна и јасна, и да продолжи со фактот дека оваа игра е како хардкор како што може да се очекува, ви нуди исклучително графички содржина, многу ликови и чудесната контролира сцени кои навистина ќе уживаат. Недостаток би било тоа што постои само одредена ниша.

Сепак, тоа не треба да биде нешто да ви се одржи надолу, во споредба со неограничен пристап до најглупавите и целосно изопачени фантазии, со најдобар дел од сето тоа е фактот дека можете да се прилагоди на секој сегмент. Никој не може да ти суди ако сакаш да ги гледаш кутиите како врескаат од сите брутални работи што им се направени. И тие го сакаат исто како и вие! Нема да има проблеми кога да се пронајдат вашите следни чекори, бидејќи ова не е една од оние игри кои се тешко да го совладате, тоа е дизајниран со цел да ви донесе колку што е можно повеќе задоволство, па сите што треба да направите е да се удобно каде што се седи или лежи, и да почне изборот на анимации кои ви се привлечат најмногу.

Преглед На Добрите

  • Голем број на карактери
  • Многу графички
  • Контрола на перформансите

Преглед Лошите Страни

  • Специфична ниша

Повеќе Страници Слични На WorldofWhoreCraft

Приказ На Повеќе Игри
Посета WorldofWhoreCraft