Narcos XXX

narcosxxx.com

Të varurit nga lojërat pornografike do të jenë të lumtur të dëgjojnë për një lojë tjetër video të përqendruar tek të rriturit e cila ka një lojë të mirë-Narcos XXX. le të fillojmë me këtë informacion – kur filloni me anëtarësimin tuaj në faqen E Internetit Narcos XXX, ajo në të vërtetë vjen me qasje falas bonus në shumë gjëra të tjera të mrekullueshme. Edhe në rast se nuk ju pëlqen kjo veçanërisht, ia vlen të shihni se cilat mund të gjenden të gjitha lojërat e tjera të mrekullueshme këtu.

Tani, kur bëhet fjalë Për Narcos XXX vetë, ajo është zhvilluar në Motorin Unity, që do të thotë që Ju mund të përdorni API WebGL për t'ju sjellë veprim lojrash dhe nuk ka nevojë për një shtojcë. Një tjetër lojëra që përdorën këtë motor janë Programi Hapësinor Kerbal, Rust dhe Hearthstone. Para se të filloni lojën, do të jeni në gjendje të lexoni udhëzimet.

Ja çfarë është e rëndësishme të dini : ekziston një konfigurim standard I lidhjes SË çelësit TË LËVIZJES WASD, i cili mundëson që klikimi i majtë të jetë zjarr, klikimi i djathtë është dera e goditjes, granata Është G dhe ringarkimi Është R. kjo është gjithçka që duhet të dini në mënyrë që ta luani siç duhet. Veryshtë shumë e thjeshtë dhe aspak e vështirë për të kuptuar dhe zotëruar kontrollet.

Heroi i lojës e gjen veten të arrestuar me dy shokë të tjerë të cilët janë të zhveshur, pasi boning një zogth në një varkë. Pasi të jeni në të vërtetë në burg, detyra juaj do të jetë të dilni prej tij ashtu siç mundeni! Gjatë kësaj aventure, ju mund të prisni lloje të ndryshme të gjërave që ju ndodhin, në mënyrë që ta bëni atë më emocionuese. Gameplay thuhet se është optimizuar mirë, me lojën duke përdorur një qasje isometrike revole për dhënien e saj. Kjo mund të jetë pak e vështirë për t'u mësuar, por nëse ju pëlqente PlayStation way back në ditën kur ishte popullor, do të kënaqeni gjithashtu duke luajtur këtë. Gjërat juiciest vijnë pas më në fund duke përfunduar me të shtënat armiqtë tuaj dhe për të shpëtuar vajzën. Kjo është kur gjërat fillojnë të kthehen seksuale. Nëse nuk ju shqetësojnë disa mete të chrome, kjo është një lojë që ia vlen të shikoni!

Review Pros

  • Lojë tërheqëse
  • Faqet e bonusit falas
  • Lojra falas gangster

Rishikimi Cons

  • Jo https
  • Disa mete të kromit

Më Shumë Vende Të Ngjashme Me NarcosXXX

Shiko Më Shumë Lojëra
Vizito NarcosXXX