PornGames

porngames.com

Seks-çmendur lojra dashuruar ndoshta kanë dëgjuar për një vend fantastik të quajtur PG.com, një vend ku mund të gjeni një bandë lojrash të mrekullueshme me grafikë vërtet të mirë, lojëra inovative, mundësi të dobishme kërkimi dhe animacione të çmendura. Njerëzit që janë adhurues të mëdhenj të hentai dhe pornografisë së animuar e dinë se në një botë anime gjithçka mund të ndodhë. Kjo është arsyeja pse këto lloj lojërash po bëhen gjithnjë e më të popullarizuara çdo ditë.

Ata që ndajnë këtë mendim mund të kënaqen vërtet duke kaluar kohën e tyre në këtë faqe, dhe kjo është arsyeja pse ky rishikim do të jetë i dobishëm për ta për të lexuar. Nëse doni që kari juaj të ngrihet dhe të jetë gati për të shpërthyer, ky vend me siguri do ta bëjë këtë të ndodhë. Emri i faqes është mjaft i thjeshtë, por është mjaft i drejtpërdrejtë, duke ju treguar saktësisht se për çfarë bëhet fjalë. Ajo që nuk ju tregon derisa ta shihni vetë është se dizajni i faqes po bie në sy, pa një numër të madh të atyre reklamave dhe gjërave që bien në sy që i shpërqendrojnë vizitorët nga argëtimi dhe kënaqësia në lojën aktuale.

Sidoqoftë, do të ketë raste kur reklamat shfaqen, kështu që as këtu nuk mund të shpëtoni nga kjo. Kur vizitoni faqen, mund të shihni një listë të të gjitha lojërave të rastësishme, nga ato më të njohurat, tek ato më të çuditshmet, ose ato të dizajnuara për fetishistë dhe njerëz që e pëlqejnë atë të çuditshëm. Ka edhe lojëra që paraqesin karaktere aktuale nga lojërat e tjera. Për shembull, disa lojëra paraqisnin heronj Overwatch, si D.VA, Gjurmues, ose i preferuari i shumë njerëzve, Prodhues I Ve! Këtu mund të gjeni edhe personazhe si Evelynn, Lux, Miss Fortune, Ahri, Sona dhe vajza të tjera nga League of Legends.

Jo vetëm që ju të merrni për të parë të gjitha këto hotties në pozita të nxehtë duke bërë disa gjëra mjaft të keqe, por ju gjithashtu mund të gëzojnë animacione të mëdha dhe vepra arti mahnitëse që njerëzit kanë punuar shumë për të bërë të gjitha të duken aq të mirë dhe lëng. Para se të luani ndonjë prej tyre, mund të lexoni përshkrime në krye, kështu që ju e dini paraprakisht nëse do t'ju pëlqejë diçka apo jo.

Review Pros

  • Lojra falas
  • Lehtë për të luajtur
  • Shumë lojëra të ndryshme

Rishikimi Cons

  • Shumë reklama

Më Shumë Vende Të Ngjashme Me PornGames

Shiko Më Shumë Lojëra
Vizito PornGames